MENÜ

Hogy klánunk tagja legyél, átkell menned a beavatáson, ami 2 vagy 3 próbából áll.

 

Egyenlőre csak 3 fajta beavatás van, de már gondolkodunk a többin is !

 

 

 

Wolfeinstein beavatás  :

 

Egy parasztfaluból indulsz és elkell jutnod az area51-es bázisra, de minden átkozott tornyon van egy őr, és ha az eggyik meglátt akkor tuti véged van... Öld meg a torony őröket de lesz egy őr a bázis kapunál, őt ne nyírd ki vagy különben nincs ki beenged a bázisra.

 

Feladat :

 

Menj el okcsival parasztfaluból- area51-re és öld meg a toronyban lévő őröket, majd ugorj fel a katonai kocsi hátuljára ugy hogy ne lássanak meg, majd várd meg még bemennek a bázisra.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

The V2 Plan beavatás :

 

 

A  kilövő épületben találja, meg a vadi új V2-es rakéta tervrajzát, ebben a beavatásban. Ügynök maga maradt, De ne feledje : az épület bevan szerelve profi riasztókkal, amint felfedezik egyből a riadohoz rohan az őr, ezt ne haggya különben az épület riasztva lesz és a tervrajzos iroda lezárul. Egyetlen amire számíthat a képességei illetve egy feltárazott hangtompítos pisztoly, és egy golf ütő, Sok szerencsét.

 

Feladat :

 

Lopja el a V2-es rakéta tervrajzát és közben ügyeljen arra hogy a sziréna halgasson. Ölje meg az őröket.

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Help Him His Name: OG Loc Beavatás
Tegnap katona a kémeinktől jelentést kaptam hogy az egyik katonánkat OG Locot fogva tartják.
Megfenyegetek minket hogy ha nem adunk pénzt, meghal...Ezt pedig nem hagyhatjuk.
Katona önt választom arra hogy kerese meg OG Locot a kémeink szerint a Hegyvidéken a Madd Dog villában tartozkodik. Mivel a Költségeink nem mehetnek túlzásba.Ezért csak egy feltárazot Sivatagi Sast(Desert Eagle) kap és egy páncélt.
Feladat:
Ölje meg az összes őrt és azabaditsa ki OG Locot..
Ne feledje ha OG Loc meghal a küldetése elbukott.Ha kiszabitota és megölte az őröket vigye vissza őt a Déli Ammunationhoz ahol a Cluck in Bell van.
De vigyázzon, az ellenségnek is vannak emberei !!

 

 

Asztali nézet